Bel 06 - 297 98 165

Praktijk Jolanda Noort
info@jolandanoort.nl

Somberheid en angst

Over somberheid en angstJe hebt 02F64752last van sombere of angstige gevoelens. Veel mensen hebben daar een periode in hun leven last van dus je bent zeker niet de enige! Het helpt om dit met iemand te kunnen bespreken en er samen aan te werken. Want deze negatieve gevoelens kunnen veel invloed uitoefenen op allerlei gebieden in je leven. Door je somberheid heb je bijvoorbeeld geen zin meer om leuke dingen te ondernemen. Of door je angst heb je moeite met presteren, durf je de straat niet op te gaan of ben je bang om weer opnieuw een paniekaanval te krijgen.

Hoe we dit samen oppakken:


In de gesprekken met mij zal ik je helpen om inzichtelijk te krijgen wanneer, hoe vaak en in welke gradaties zich de sombere of angstige gevoelens voordoen.

Voor meer informatie kun je vrijblijvend contact met me opnemen via telefoon of mail.

Vaak zorgt dit inzicht al voor vermindering van je somberheid of angst; het relativeert en leert jezelf beter kennen. We zullen ook proberen om helder te krijgen welke negatieve gedachten leiden tot je sombere of angstige stemming en proberen deze opnieuw te formuleren waardoor ze je minder somberheid of angst opleveren.