Energetische behandelingen

Naast psychologische gesprekken die voornamelijk gericht zijn op de ratio en het inzicht, geef ik ook energetische behandelingen die een verschuiving geven van binnenuit. De aura en chakra’s zijn binnen de aardse realiteit waarin wij leven, vaak uit balans. Door in het energetische veld van de cliënt te werken ontstaat er niet alleen meer bewustzijn en ander gedrag (domein van de psychologie) maar ook meer balans en kracht van binnenuit.

Deze behandelingen vinden plaats vanaf de behandeltafel en ik werk met een pendel die me helpt om de energie van het aura, chakra’s, organen e.d uit te meten. Na de uitmeting werk ik door middel van energie, remedies en kleuren om het aura dan wel de chakra’s op te laden en aan te vullen. Zowel vooraf als achteraf geef ik kort informatie over wat ik ga doen en gezien en behandeld heb.