Bach bloesem

In mijn praktijk werk ik met de Bach bloesem remedies zoals die zijn uitgevonden door dokter Edward Bach in de vorige eeuw. Hij was medisch arts maar miste in zijn werk een holistische aanpak. Hij was er van overtuigd dat het ene mens met hetzelfde symptoom gebaat zou zijn bij een andere behandeling dan een ander persoon met het zelfde symptoom. Volgens hem is de oorzaak van het ontstaan van het symptoom vaak verschillend. En dus moeten we leren kijken naar; wat maakt dat deze persoon uit balans is?

Hij ontdekte aan de hand van zijn zelfstudie de 38 remedies die elk de positieve en harmoniserende kracht heeft voor het herstellen van een negatieve emotionele gemoedstoestand zoals angst, woede, somberte.

Aan de hand van jouw klachten kijken we samen naar welke Bach bloesems er voor jou kunnen werken. Ik maak een persoonlijk flesje voor je die je thuis kunt innemen en een paar weken later evalueren we de situatie. Soms heb je opnieuw daarna dezelfde druppels nodig, soms is je situatie gewijzigd en passen we druppels aan.

Meer weten over mijn werk of wil je zelf eens ervaren wat Bach bloesem remedies voor jou kunnen doen? Kijk op www.jolandanoort.nl of maak een afspraak via info@jolandanoort.nl

Brown Bottle Eye Dropper on white background