Bach bloesem remedies

Jolanda noort

Praktijk voor holistische zorg

Over Bach bloesem remedies

Holistische genezing met Bach bloesem remedies in de praktijk

In mijn praktijk werk ik met de Bach bloesem remedies zoals die zijn uitgevonden door dokter Edward Bach in de vorige eeuw. Hij was medisch arts maar miste in zijn werk een holistische aanpak. Hij was er van overtuigd dat het ene mens met hetzelfde symptoom gebaat zou zijn bij een andere behandeling dan een ander persoon met het zelfde symptoom. Volgens hem is de oorzaak van het ontstaan van het symptoom vaak verschillend. En dus moeten we leren kijken naar; wat maakt dat deze persoon uit balans is?

Over Bach bloesem remedies

De uitvinding van emotionele harmonie door bloesem remedies

Edward Bach ontdekte aan de hand van zijn zelfstudie de 38 remedies die elk de positieve en harmoniserende kracht heeft voor het herstellen van een negatieve emotionele gemoedstoestand zoals angst, woede, somberte.

Over Bach bloesem remedies

Samen op weg naar balans met Bach bloesem therapie

Aan de hand van jouw klachten kijken we samen naar welke Bach bloesems er voor jou kunnen werken. Ik maak een persoonlijk flesje voor je die je thuis kunt innemen en een paar weken later evalueren we de situatie. Soms heb je opnieuw daarna dezelfde druppels nodig, soms is je situatie gewijzigd en passen we druppels aan.

FAQ

Veel gestelde vragen

Wat houdt holistische psychologie precies in?

Holistische psychologie is een benadering die de gehele persoon, inclusief lichaam, geest en ziel, in overweging neemt. Het richt zich op het begrijpen van de diepere oorzaken van problemen en het bevorderen van welzijn door middel van integratieve therapieën en technieken.

Hoe kunnen bach bloesem remedies mijn emotioneel welzijn ondersteunen?

Bach bloesem remedies zijn natuurlijke extracten van bloemen en planten die worden gebruikt om negatieve emoties in balans te brengen en emotioneel welzijn te ondersteunen. Ze werken subtiel maar effectief om gemoedstoestanden te harmoniseren en innerlijke rust te bevorderen.

Wat kan ik verwachten tijdens een aura en chakra healing sessie?

Tijdens een aura en chakra healing sessie wordt er gewerkt aan het herstellen van de balans en gezondheid van de aura en chakra’s. Dit kan onder meer bestaan uit energetische behandelingen, visualisaties, en het gebruik van kristallen om blokkades op te heffen en energiestromen te bevorderen.

Hoe lang duurt een typische sessie bij Jolanda Noort?

De duur van een sessie kan variëren afhankelijk van de specifieke dienst en de behoeften van de cliënt. Over het algemeen duren sessies tussen de 60 en 90 minuten, maar dit kan worden aangepast aan individuele omstandigheden.

Wat zijn de tarieven voor de verschillende diensten op de website?

Voor onze actuele tarieven verwijzen wij je graag naar onze tarievenpagina. Hier vind je een overzicht van de kosten voor onze verschillende diensten. Mocht je nog vragen hebben of een afspraak willen maken, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan klaar om je verder te helpen.