Over mij

Jolanda noort

Praktijk voor holistische zorg

Over mij

Jolanda noort

Mijn naam  is Jolanda en ik woon in Haarlem samen met mijn gezin.

In 2010 ben ik aan de Vrije Universiteit afgestudeerd als psycholoog. In de jaren die volgde heb ik op veel verschillende plekken in de GGZ gewerkt, voornamelijk met kinderen en jongeren. Ik leerde de structuren en manier van denken op de werkvloer kennen, de protocollen waar je iemand mee behandelen kunt en ook het diagnosticeren en het afnemen van persoonlijkheidsonderzoek heb ik veel gedaan.

Het waren ontzettend leerzame jaren waarin ik heel veel kon zien en doen en tegelijkertijd ontwikkelde zich in mij een wens om buiten de diagnoses en geprotocolleerde behandelingen om te werken en de mens weer als mens te zien.

Toen ik in 2016 bij een huisartsenpraktijk als POH GGZ (praktijkondersteuner psycholoog) aan de slag ging kon ik weer een beetje opgelucht ademhalen. Ik kreeg veel vrijheid, hoefde niemand meer officieel te diagnostiseren en ook mijn manier van behandelen hoefde niet meer strak geprotocolleerd te zijn. Ik leerde mijn eigen manier en insteek daardoor vinden en begon steeds meer af te wijken van de reguliere manier van werken.

In de afgelopen jaren heb ik mijzelf omgeschoold tot holistisch psycholoog en ging ik me verbreden. Zo deed ik de opleiding voor bach bloesem therapie, deed ik een opleiding voor het werken met energie, chakra’s, edelstenen en supplementen en deed ik vele cursussen en workshops.

De laatste jaren ben ik me tevens aan het verdiepen in ontwikkelingstrauma en de invloed daarvan op ons zenuwstelsel.

Tevreden cliënten

jaar ervaring

Afgeronde sessies

FAQ

Veel gestelde vragen

Wat houdt holistische psychologie precies in?

Holistische psychologie is een benadering die de gehele persoon, inclusief lichaam, geest en ziel, in overweging neemt. Het richt zich op het begrijpen van de diepere oorzaken van problemen en het bevorderen van welzijn door middel van integratieve therapieën en technieken.

Hoe kunnen bach bloesem remedies mijn emotioneel welzijn ondersteunen?

Bach bloesem remedies zijn natuurlijke extracten van bloemen en planten die worden gebruikt om negatieve emoties in balans te brengen en emotioneel welzijn te ondersteunen. Ze werken subtiel maar effectief om gemoedstoestanden te harmoniseren en innerlijke rust te bevorderen.

Wat kan ik verwachten tijdens een aura en chakra healing sessie?

Tijdens een aura en chakra healing sessie wordt er gewerkt aan het herstellen van de balans en gezondheid van de aura en chakra’s. Dit kan onder meer bestaan uit energetische behandelingen, visualisaties, en het gebruik van kristallen om blokkades op te heffen en energiestromen te bevorderen.

Hoe lang duurt een typische sessie bij Jolanda Noort?

De duur van een sessie kan variëren afhankelijk van de specifieke dienst en de behoeften van de cliënt. Over het algemeen duren sessies tussen de 45 en 60 minuten, maar dit kan worden aangepast aan individuele omstandigheden.

Wat zijn de tarieven voor de verschillende diensten op de website?

Voor onze actuele tarieven verwijzen wij je graag naar onze tarievenpagina. Hier vind je een overzicht van de kosten voor onze verschillende diensten. Mocht je nog vragen hebben of een afspraak willen maken, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan klaar om je verder te helpen.