Aura en chakra healing

Jolanda noort

Praktijk voor holistische zorg

Over aura en chakra healing

Diepgang in healing van gesprek tot energetische behandeling

In onze praktijk starten we sessies met een persoonlijk gesprek, gevolgd door energetische healing op de behandeltafel. Deze aanpak zorgt voor een intuïtieve verbinding en afstemming, waarbij we ons richten op jouw unieke behoeften voor het beste resultaat.

Over aura en chakra healing

Intuïtieve energetische healing luisteren naar het lichaam

Elke sessie is uniek en wordt geleid door intuïtie, waarbij we ons afstemmen op jouw lichaam en energie. Door ons te concentreren op waar jouw lichaam de meeste aandacht nodig heeft, van de voeten tot specifieke plekken, bieden we een gepersonaliseerde behandeling.

Over aura en chakra healing

Samenwerking met onder en boven voor een holistische benadering

We openen onze verbinding met de Aarde en met de Bron zodat we kunnen werken vanuit het helende veld. Door deze verbinding te herstellen krijg je een diepere verbinding met je lichaam en kom je in jezelf thuis. Je gaat altijd goed geaard de behandeltafel af.

FAQ

Veel gestelde vragen

Wat houdt holistische psychologie precies in?

Holistische psychologie is een benadering die de gehele persoon, inclusief lichaam, geest en ziel, in overweging neemt. Het richt zich op het begrijpen van de diepere oorzaken van problemen en het bevorderen van welzijn door middel van integratieve therapieën en technieken.

Hoe kunnen bach bloesem remedies mijn emotioneel welzijn ondersteunen?

Bach bloesem remedies zijn natuurlijke extracten van bloemen en planten die worden gebruikt om negatieve emoties in balans te brengen en emotioneel welzijn te ondersteunen. Ze werken subtiel maar effectief om gemoedstoestanden te harmoniseren en innerlijke rust te bevorderen.

Wat kan ik verwachten tijdens een aura en chakra healing sessie?

Tijdens een aura en chakra healing sessie wordt er gewerkt aan het herstellen van de balans en gezondheid van de aura en chakra’s. Dit kan onder meer bestaan uit energetische behandelingen, visualisaties, en het gebruik van kristallen om blokkades op te heffen en energiestromen te bevorderen.

Hoe lang duurt een typische sessie bij Jolanda Noort?

De duur van een sessie kan variëren afhankelijk van de specifieke dienst en de behoeften van de cliënt. Over het algemeen duren sessies tussen de 60 en 90 minuten, maar dit kan worden aangepast aan individuele omstandigheden.

Wat zijn de tarieven voor de verschillende diensten op de website?

Voor onze actuele tarieven verwijzen wij je graag naar onze tarievenpagina. Hier vind je een overzicht van de kosten voor onze verschillende diensten. Mocht je nog vragen hebben of een afspraak willen maken, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan klaar om je verder te helpen.